KEZEDBEN TARTOD A JÖVŐT
Kedves Kitöltő!

 

Nagyon köszönjük, hogy válaszaiddal segíted a munkánkat. A célunk, hogy minél jobban megértsük, hogy a baptista fiatalok miről-hogyan gondolkodnak azért, hogy a későbbiekben minél színvonalasabb, az igényekhez szabott, sokszínű programokat tudjunk szervezni számotokra. Ezért nagyon számítunk az őszinteségedre!

 

A kapott eredményeket az ifjúsági munka tervezésénél, a programok szervezésénél, stratégiák felállításánál szeretnénk felhasználni, ezért készül az eredményekből egy-egy tanulmány is, (amelyet szívesen megosztunk veletek).

Adatvédelmi megjegyzés
Ez a kérdőív névtelen
A kérdőívre adott válaszokkal együtt nem rögzítünk semmiféle azonosító információt a válaszadóról, kivéve, ha kifejezetten erre vonatkozó kérdés szerepel a kérdőívben. Ha azonosító tokent használt ennek a kérdőívnek az eléréséhez, megnyugodhat, hogy ezt a tokent a válaszoktól elkülönítetten kezeljük. A token külön adatbázisban kerül tárolásra, és csak azt jelzi, hogy a felmérés befejeződött ill. még nem fejeződött be. A token semmilyen módon sem kapcsolható össze a kérdőív kérdéseire adott válaszokkal.

LimeSurvey is Free software
Donate